maanantai 16. marraskuuta 2015

Rullaati vaan

Ihana viikonloppu, ihana perhe ja parempi maanantai. Vettä on satanut kohta vuorokauden putkeen. Ei haittaa. Mitkähän hormonit mulla on sekaisin kun on näin hyvä olo? Vaikka maailma tuntuu just nyt synkältä paikalta, radiosta kuulin, että Panama on ensimmäinen Väli-Amerikan liittolainen jenkeille taistelussa terrorismia vastaan. Ilmeisesti tänään Panama on julistanut tämän asian.Just parhaita on pitkät päivät, aikaa istua, kuunnella ja jutella, antaa lasten leikkiä ja syödä rauhassa. Sateen rummuttaessa ulkona hösellys pysähtyy. Ilmastointia on vaan säädettävä hiukan viileämmälle, koska sade on kuuma Panamassa. 

Suunnittelin aiemmin, että sunnuntaina käyn tämän tulevan viikon tapahtumat läpi, suunnittelen ruokalistaa, tarkempia aikatauluja kodinhoitajalle sekä tekemistä lapsille. Vieraiden lähdettyä illalla laitoimme lapset nukkumaan, istuimme sohvalle onnellisina, pyysin rommia, koska mielikuvissani on seesteistä juoda Panaman illassa tilkka rommia (ei maistunut), katsoin uusimman jakson Siltaa, juttelin mukavia miehen kanssa ja nukuin hyvin. Nämä on näitä helmiä elämässä. Vaalimisen arvoisia.Unohdin suunnittelut, unohdan aina. Haaveilen järjestelmällisesti arjesta. Mutta jos on tuuliviirimieli, niin parempi edetä sen mukaan. Ehkä nyt pienimmän nukahdettua haen kupin kahvia ja palaan suunnittelun pariin, jos muistan.

Parhautta viikkoon!

2 kommenttia:

  1. 😀 Viehättävän näköistä! Onko kanava hieno? Entäs uimaranta? Voiko viidakossa retkeillä? Onko siellä vihannestoria? Kunhan nyt vaan tuli mieleen.

    VastaaPoista
  2. Tuli vaan mieleen :) Kuvat ovat ihan meidän huudeilta. Kanava on vaikuttava, sanovat monet. Se on 80km pitkä muistaakseni, en ole vielä vieraillut, odotan perhettäni joululomalle tänne. Silloin on tarkoitus mennä kanava katsomaan. Rannat on hienoja, tosin ihan hirmu roskaisia jos eivät ole hotellin omistuksessa. Viidakkoon voi retkeillä, minä en vielä ole inlnostunut asiasta koska lapset on niin pieniä ja viidakko niin täynnä elämää. Sunnuntaina vihdoin pääsin yhdelle vihannestorille, nam!

    VastaaPoista