keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Today is the day

Olemme matkalla lentokentälle. Kovasti odotetut vieraat ovat matkalla, vielä tunnin koneessa. Esikoinen on enemmän kuin täpinöissään. 

Tänään taisi olla ensimmäinen kerta viikkoon, kun en poikien päiväuniaikaan puuhaillut jotain mitä poikien valveilla ollessa ei voi tehdä. Laitoin pojat unille ja menin omaan sänkyyn netflixin ja suklaan kanssa. Ihan luksusta ja ihanaa. 
Mitään sen kummempaa emme ole puuhailleet. Olen ehkä höyrähtänyt öljyihin. Essential oils. Suomessa kai lähinnä ovat aromaterapiassa käytössä kun taas täällä tuntuu koko Pohjois-Amerikka vannovan niiden nimeen. Kiinnostavaa joka tapauksessa. 

Esikoinen aloitti kesälomansa viikko sitten. Uima-allas, puistot, värityskirjat, legot, trampoliini ja leikkitreffit ovat olleet avainsanoja. Pienin on ollut taas hieman kipeänä, joten kotona on nyhjätty paljon. Moodi on ollut aika tunnista seuraavaan -tyyppinen. Yöunet ovat olleet ihan katkonaisia. Kykyni ajatella tässä ja nyt tapahtuvaa arkea pidemmälle on todellakin olematon väsyneenä. Taas sen totean. Arki on silti ollut oikein mukavaa, intensiivistä lasten kanssa olemista. 

Palaan toivottavasti linjoille joulun aikaan, jos en niin olen lomailemassa perheen kanssa. Voikaa hyvin. Lentokenttä lähestyy, innostus nousee. Panamaan on laskeutunut yö ja pimeys.Panamaan muuttaessamme tiesimme saavamme perhettämme jouluksi kylään. Se tuntui kaukaiselta silloin, vaikka olikin syyskuu. Silloin ajattelin, että arkemme ehkä jo rullaa hiukan omalla painollaan, koti tuntuu kodilta, esikoiselle on koulupaikka ja kielet alkavat taipuvat suussa. Sitä voisi ihan nostaa maljan sille, että näin on. Viemme vieraat kotiin. 

5 kommenttia:

 1. Viimeinen virke: hienoa! Minäkin nostan maljan teille! Antaa toivoa itsellenikin, että puolessa vuodessa asiat olisivat jo jollain mallilla. Mitä väsymykseen tulee, niin sympatiseeraan täältä kaukaa - ei yhtään helpota haasteita. Hyvää loma-aikaa teille!

  VastaaPoista
 2. Mitä niillä öljyillä tehdään? Mukavaa lomaa ja joulua perheenjäsenille!!

  VastaaPoista
 3. Terveisiä perheelle ja ihanaa juhlaa!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista