keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Panama Panama

Panamassa tapahtuu kummia. Ihmeellisistä salaliittoteorioista kuulee joka päivä. Sähkönjakelu on katkeillut pari viikkoa, pari kertaa isosti ja muuten on tullut niitä jonkinlaisia piikkejä, jotka voivat rikkoa sähkölaitteita. Panama on ottanut erittäin tiukan linjan viisumien kanssa, maahan ei enää pääse niin vaivattomasti kuin ennen. Valtio on perinyt joitain yrityksiä itselleen ja presidentin toimia ihmtellään, hän kun kommentoi kiihkeimmin liikenneruuhkia kuin valtion todellisia ongelmia. Mielenkiintoista. Näin naapurusto kuiskuttelee.

Minä jatkan "yksinhuoltajuutta" kolmatta viikkoa ja vielä taitaa olla reilusti enemmän edessä. Päivät kulkevat omalla painollaan, ainakin nyt kun viikon verran kestänyt sairastelu alkaa olla takana ja yötkin olen päättänyt pyhittää nukkumiselle. Mutta voi veljet, kun viikonloppu voi tehdä vaikeaa. Viime viikonloppuna olimme vain kotona lasten kanssa, en tainnut nähdä yhtään aikuista muualla kuin kaupan kassalla, mies oli väsynyt ja ärtynyt puhelimen toisessa päässä ja kaikki kamut jossain muualla. Tukkoiset nenät ja yskä pitivät huolen siitä ettei uima-altaallekaan viitsinyt mennä. Yleensä tykkään puuhailla kotona lasten kanssa enkä niin kaipaa menoja, mutta nyt ajattelin osallistua lasten kanssa edes johonkin aktiviteettiin, jotta poistumme kotoa ja äidin pää pysyy kirkkaampana.

Elämä tosiaan kulkee minun kohdallani sykleittäin, välillä on mukava flow, kun energia ja harmonia on vahvemmin läsnä ja sitten taas tulee näitä aikoja, kun päivän jälkeen voi hymyillä, kun on selvinnyt päivästä toiseen.

Mielen päällä on parissa blogissa esillä olleet kielikysymykset, lasten monikielisyys ja siihen liittyvä pohdinta sekä erilaiset näkemykset. Ehkä pian pääsen sukeltamaan aiheeseen täälläkin.2 kommenttia:

 1. Mä olen vähän huono viettämään koko viikonloppua lasten kanssa kotona ja pyrin aina käymään jossain ulkomaailmassa. Lapsiakin tuntuu jossain vaiheessa alkavan kyllästyttää ja sitten se aina menee telkkarin tai iPadin katsomiseksi ja sitten en kestä sitäkään pidemmän päälle. Odotan täkäläistä uimakautta että saa lisätä uimisen aktiviteettirepertuaariin. Kiva kuulla jos kirjoitat kielikysymyksistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kielikysymykset saa vielä hetken odottaa. En tajua miten olen yhtäkkiä vähän turhan monessa jutussa mukana ja aamupäivän tunnit vierähtävät ihan liian nopeasti. Onneksi mies tuli yli kuukauden reissulta juuri kotia, elättelen toiveita että rytmi hieman muuttuisi leppoisampaan suuntaan.

   Mutta juu, välillä on hyvä olla menoa tai edes jotain pientä suunnitelman tynkää viikonlopun pitkille päiville.

   Poista