lauantai 15. huhtikuuta 2017

Pääsiäislomalla

Pojat kiipeilee allani ja päälläni, joka suunnassa. Leikkien omaa leikkiään, kotista. Tällä kertaa pikkuautoilla. Pikkuveli saa äidin ja vauvan osan ja isompi isän ja veljen. Pääsiäislomaa on vietetty jo melkein viikko. Aloitimme loman satumaisen kauniilla  aarella San Blasin saaristossa. Läpinäkyvät turkoosit aallot ja vaalea hiekka. Palmupuita kookospähkinöineen. Snorklasimme, uimme ja rakensimme hiekkalinnoja. Söimme ja nukuimme teltassa. Tarpeellinen irtautuminen arjesta.

Arkipäivät vietimme kotona, välillä töitä tehden ja hampaita kiristellen. Hetkittäin olostamme nauttien. Kuopus on sairastellut, yskää ja kuumetta. Yskää niin paljon että oksettaa. Katkonaisia unia ja ärtyneitä aamuja on pääsiäislomaamme mahtunut paljon.

Poikani leikkivät ilahduttavan paljon jo yhdessä ja suorastaan pyytävät saada olla rauhassa. Kuopus ihannoi isoveljeään minkä pieneltä sydämeltään kykenee. 

Tänään toivon Tyynen valtameren pitävän meitä hyvänä. Annetaan meren tehdä taikojaan!

 

 

Heh, ei hullumpi näkymä teltasta. Teltan ovea ei voinut sulkea, koska kuumuus. Tämä näkymä oli viimeinen ja ensimmäinen mitä näimme. Melkein täysikuu valaisi niin, että pimeää ei ollu missään vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti