perjantai 18. elokuuta 2017

Ajattelin olla tänään tehokas, tulin lähikahvilaan koneen, laturin, vihkojen ja kirjojen kanssa. Moneksi viikoksi lataukseen unohtunut läppäri on menettänyt tehonsa, akku tyhjenee heti. Kahvilassa ei ole yhden yhtä pistorasiaa asiakkaille, ennen toiminut nettiyhteyskään ei enää pelitä.

Facessa on Newspekin ilmoitus Turun puukotuksista. Aamupäivän työtunnit muuttuvat pian Twitterin seuraamiseen. Eri uutissivustojen jatkuvaan päivittämiseen, muutamaan viestiin Turkuun päin, kyyneleet valuvat pitkin poskia enkä edes tiedä mille itken. Epämääräisesti kaikelle. 

Saan koneeseeni jonkun nettiyhteyden, mutta akku loppuu. 

Pari tuntia myöhemmin istun edelleen samalla penkillä, kadulle tuijottaen, ymmärtämättä yhtään enempää. Vielä olisi kymmenen minuuttia viranomaisten tiedotustilaisuuteen. 

Ajatukset ovat Turussa.

2 kommenttia:

  1. Siellä ne ovat olleet minullakin. Koko viikonlopun. Oli lamauttava uutinen. Vielä viime viikolla, päivää ennen Irlantiin paluuta kävelin samaisia kurjien tapahtumien katuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mekin siellä samaisella torilla vietettiin monta aamupäivää, lapset juoksi lintujen perässä, minä ihastelin tarjontaa ja välillä istuttiin jossain kahvilassa. Eniten kai kuitenkin lamauttaa se, että tuo teko on täyttä totta ja nykyistä todellisuuttamme ihan kaikkialla.

      Poista